Marcel Ciolacu amenință cu sfârșitul coaliției între PSD și PNL

Marcel-Ciolacu

foto caleaeuropeana.ro

Liderul PSD s-a supărat pe liberali și amenință cu ruperea coaliției dacă cineva din PNL îi va cere demiterea și înlocuirea, „pe nedrept” a vreunul oficial social democrat. Acesta a subliniat, printre altele, că nu doreşte să arunce ţara într-o criză politică ci, dimpotrivă, doreşte să „construiască” alături de premierul Nicolae Ciucă.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri, la Buzău, că nu regretă intrarea la guvernare alături de PNL, dar că nu poate accepta atacuri nejustificate la adresa colegilor de partid şi „înlocuiri pe nedrept”.

„Vreau să construiesc cu Nicolae Ciucă, suntem amândoi conștienți de responsabilitatea pe care o avem în acest moment, dar vreau ca colegii mei să fie respectați și să nu fie atacați pe nedrept. Să nu nu se ceară înlocuiri pe nedrept, fiindcă în acel moment parteneriatul nostru va lua sfârșit! Acest Guvern și această coaliție trebuie cel puțin până în anul 2024 să fie funcțională”,

a precizat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu amenință cu sfârșitul coaliției

Președintele Camerei Deputaților a precizat că „nu Partidul Social Democrat şi nu ministrul actual al Finanţelor este de vină de datoria publică imensă lăsată de către alte guverne”.

„Eu m-am săturat de ei şi le spun că voi reacţiona la fel până când vor recunoaşte adevărul. Asta nu înseamnă, și am văzut anumite comentarii din presă, că aruncăm ţara într-o criză politică. Exclus aşa ceva. Acest guvern şi această coaliţie trebuie, cel puţin până în 2024, să fie funcţionale pe această structură politică”,

a adăugat liderul PSD.


Exit mobile version