Marcel Ciolacu a anunțat candidațiii PSD la primăriile din Sectorul 2 si Sectorul 5

Marcel-Ciolacu

foto caleaeuropeana.ro

PSD îl va susține pe prefectul Capitalei, Rareș Hopincă, drept propunere a social-democraților la postul de primar în sectorul 2, a anunțat liderul partidului, premierul Marcel Ciolacu. La sectorul 5, PSD îl propunere pe Adrian Vigheciu.

Deputatul Dan Cristian Popescu, al cărui nume a fost vehiculat ca posibilă propunere de edil la Sectorul 2, va fi susținut pentru funcția de viceprimar al Capitalei, notează realitatea.net.

Marcel Ciolacu a anunțat candidațiii PSD

Întrebat de ce Dan Cristian Popescu nu este candidatul alianței pentru Sectorul 2, numele acestuia fiind vehiculat, președintele PSD spune:

„Este o decizie politică. Cu asta ne ocupăm, luăm deciziile politice în cadrul partidului. Este o decizie politică. (…) Atributul nostru este de a lua decizii politice”,

potrivit Mediafax.

Dan Cristian Popescu a plecat din PNL tocmai pentru că partidul nu i-a susținut candidatura la Primăria Sectorului 2.

„Rareș Hopincă la 2 și la Sectorul 5 – Adrian Vigheciu. Așa au hotărât organizațiile”,

spune premierul.

Ciolacu, ironii cu jurnaliștii

Președintele PSD a fost întrebat despre sondajele apărute în spațiul public, care îl dau pe Cristian Popescu Piedone principal favorit la Primăria Capitalei, iar pe Cătălin Cîrstoiu doar pe locul 3.

Ciolacu a răspuns ironic și a spus că în cazul ăsta mai bine nu mai organizăm alegeri și facem doar sondaje de opinie.

”Este o decizie politică. Cu asta ne ocupăm, luăm deciziile politice în cadrul partidului, este o decizie politică. Părerea mea, să facem sondaje și să nu mai facem alegeri. În funcție de cine face sondajul, pe ăla îl punem”

„Atributul nostru, al partidului, este de a lua decizii politice. M-ați întrebat care sunt aceste decizii politice. Vă repet, dacă dorim să numit primarii în funcție de sondaje, să nu mai facem alegeri.”,

a spus Ciolacu.

Actuala alianţă electorală va avea minimum 17 europarlamentari

Actuala alianţă electorală va câştiga alegerile şi va avea minimum 17 europarlamentari, a declarat, miercuri, premierul Marcel Ciolacu, la o conferinţă organizată după vizita de lucru efectuată pe şantierul autostrăzii A0 Sud, Lotul 1 Glina – Vidra.

Exit mobile version