Lovitura momentului pentru pensionari! Violeta Alexandru aruncă bomba zilei despre pensii!

violeta-alexandru

foto playtech.ro

Violeta Alexandru a făcut anunțul care va șoca întreaga țară. S-a întâmplat miercuri, iar singurii care vor avea de suferit sunt pensionarii, dar și urmașii acestora.

Violeta Alexandru anunță cea mai mare lovitură pe care pensionarii din România o vor primi. Fostul ministru al Muncii anunță că social democrații au dat aviz negativ pentru un proiectul său de lege.

Conform proiectului, se dorea ca toate sporurile pentru care au fost plătit contribuții să fie luate în considerare în calculul pensiei. Totodată, documentul mai prevede ca persoanele care au fost căsătorite mai puțin de zece ani să poată beneficia de pensia de urmaș.

O altă prevedere a proiectului mai era ca cei care au muncit în condiții speciale să aibă o pensie valorificată până la ultima zi, nu doar un an întreg.

„Să nu mai aud cum PSD are grijă de pensionari. Am mai spus că atunci când dau ceva, nu dau din banii lor – dau din taxele și impozitele celor care muncesc. Să fiți atenți la ceea ce lasă ei, concret, în urmă: nimic, probleme ascunse, amânate și nerezolvate. Să nu mai aud că lasă ceva concret după ei pentru pensionari pentru că nu este deloc așa”,

a scris Violeta Alexandru, pe Facebook.

Proiectul de lege

PSD, care are majoritate acum în multe comisii și, cu PNL, în plen, a dat aviz negativ astăzi în Comisia de muncă din Senat (adică sunt împotrivă) proiectului meu de lege prin care am vrut ca:

Fostul ministru al Muncii susține că AUR, UDMR, dar și PSD au respins proiectul, PNL-ul s-a abținut, în timp ce USR a fost singurul partid care a susținut proiectul.

Violata Alexandru a mai adăugat că România nu merge în direcția bună, iar oamenii politici preferă să sancționeze un proiect bun decât să îl implementeze.

Exit mobile version