Liderii PSD au discutat variantele de lucru în actuala criză politică

Marcel-Ciolacu-Florin-Citu

foto Agerpres

Liderii PSD au discutat marți, într-o ședință restrânsă, variantele de lucru în actuala criză politică, informează digi24.

Potrivit unor surse participante la ședință, președintele PSD le-a prezentat cele trei variante pe care le are partidul: intrarea la guvernare, susținerea unui guvern minoritar PNL-UDMR sau „opoziție totală”. 

Liderul PSD, Marcel Ciolacu le-a transmis liderilor să se gândească la propunerile făcute, astfel încât în aceste zile să poată fi luată o decizie. 

Liberalii nu sunt de acord cu intrarea PSD la guvernare

În același timp, liberalii nu sunt de acord cu intrarea PSD la guvernare. Florin Cîțu a declarat, marți, înaintea unei ședințe cu premierul desemnat și prim-vicepreședinții partidului, că mandatul lui Nicolae Ciucă este pentru formarea unui guvern minoritar, fără PSD sau USR.

Între conducerea PSD și premierul desemnat au existat mai multe discuții telefonice și o întâlnire, duminică, la care au participat și Florin Cîțu și prim-vicepreședinții PNL la care nu s-a ajuns la nicio înțelegere.

În criza politică s-a implicat și președintele Klaus Iohannis care a avut, luni seara, o discuție cu Nicolae Ciucă și Florin Cîțu.

Exit mobile version