AUR se opune certificatului verde. Ce a declarat George Simion

George-Simion

foto stiridecluj.ro

Co-fondatorul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a făcut declarații, luni dimineață, la Camera Deputaților, pe subiectul certificatului verde.

George Simion a dat ”garanții” că certificatul verde nu va intra la vot în această săptămână.

Alături de el s-a aflat europarlamentarul PNȚCD Cristian Terheș care a prezentat mai multe hârtii despre care a spus că sunt contracte încheiate cu companiile care produc vaccin anti-COVID și pe care le-ar fi primit parțial cenzurate.

Cristian Terheș a ținut un discurs virulent împotriva certificatului verde din România spunând că nu este forma despre care s-a discutat la Bruxelles.

George Simion a precizat că AUR se opune certificatului verde, precizând că românii au dreptul „de a alege informat”.

„Certificatul de muncă, pentru că despre asta e vorba, un certificat care îţi dă voie să munceşti sau nu. Nu va intra la vot la Camera Deputaţilor săptămâna aceasta şi până când fiecare virgulă nu va fi discutată cum trebuie în comisiile parlamentare raportoare care sunt în număr de şase. Nu o să admitem ca plenul Camerei Deputaţilor să voteze o lege despre care toţi ceilalţi deputaţi ştiu că este neconstituţională, dar nu au curaj să spună acest lucru”,

a declarat George Simion, deputat AUR.
Exit mobile version