Alexandru Rafila: „Să ne convingem prietenii, apropiații să se vaccineze”

vaccin-anti-covid

foto: realitatea.net

Alexandru Rafila, deputat PSD, avertizează că valul patru se aproprie și ne sfătuiește să încercăm să ne convingem prietenii să se vaccineze anti-COVID.

România va intra într-un al patrulea val pandemic în toamnă, în septembrie-octombrie, iar felul în care va evolua situația depinde de cine se îmbolnăvește, a declarat deputatul PSD Alexandru Rafila la B1 TV.

O să avem un val 4 în septembrie-octombrie, rămâne de văzut amplitudinea acestui val, pe de o parte. Pe de altă parte, cum vă spuneam, depinde cine se îmbolnăvește pentru că, dacă se îmbolnăvesc persoane vulnerabile, adică categorii de vârstă mai înaintată, după 60 de ani, sau pacienți cu comorbidități, este o situație care poate să pună la încercare sistemul de sănătate.

a declarat deputatul PSD Alexandru Rafila

Singurul îndemn pe care pot să îl adresez este să încercăm să ne convingem prietenii, apropiații să se vaccineze pentru că este o acțiune care îi protejează și pe ei, și protejează și comunitatea în care trăiesc.

a mai declarat Alexandru Rafila la Știrile B1 TV.

România a atins pragul de 5 milioane de persoane vaccinate cu cel puţin prima doză, a anunțat Guvernul României. Totuși, premierul spunea că această țintă va fi atinsă până la data de 1 iunie.

Exit mobile version