Alertă de securitate în Senat! Plic suspect, cu o substanță albă, primit de Diana Șoșoacă

Diana-Sosoaca-senator

foto adevarul.ro

Alertă maximă de securitate în Senat după ce Diana Șoșoacă a primit un plic suspect! Acesta conținea o substanță granulară despre care autoritățile au spus că i-ar putea amenința viața. 

Diana Șoșoacă a fost alertată de Serviciul de Protecție și Pază al Senatului încă de la prima oră, după ce pe plic era trecut numele ei, informează realitatea.net.

Plic suspect, cu o substanță albă, primit de Diana Șoșoacă

Autoritățile însă nu au identificat niciun risc radiologic sau exploziv, însă au avertizat-o pe senatoare să aibă grijă.

La cererea Dianei Șoșoacă, plicul suspect a fost trimis la verificări, iar acum se așteaptă rezultatul analizelor. Senatoarea spune că atât viața sa, cât și a copiilor săi este amenințată. 

„La prima oră a diminetii s-a primit pe numele meu un plic cu o substanță granulată. Mi s-a adus la cunoștință că există posibilitatea ca substanța detectată în conținutul trimiterii poștale să afecteze sănătatea sau viața persoanelor ce ar veni în contact cu acest plic”

„Mi-a fost comunicat că din acest moment ar trebuit să am grijă și să nu mai deschid niciun plic, nici de acasă, nici de la cabinetul parlamentar și că este posibil să primesc inclusiv plicuri care pot, la deschidere, efectiv să explodeze”, 

a declarat Diana Șoșoacă.

Silvestru Șoșoacă îi indică soției să-și ia pastilele dacă e nevrotică

Silvestru Șoșoacă a lansat un atac vehement împotriva senatoarei Diana Șoșoacă, după ce a fost eliminat oficial din partid.

O controversă de amploare a izbucnit în familia Dianei Șoșoacă. Scandalul a explodat după ce senatoarea și-a eliminat oficial soțul din rândurile partidului S.O.S. România.

În replică, Silvestru Șoșoacă a lansat critici aspre la adresa partenerului său de viață.

Silvestru Șoșoacă s-a plâns că soția sa nu este implicată în nimic creativ. El a susținut că liderul S.O.S își ocupă timpul să înjure pe cineva în mod constant.

„Nu se poate. Nu se face așa ceva! Ditamai senatorul țării te apuci și urli și zbieri și drăcui în drumul mare, mă? Şi să ţi se spună de șase-șapte ori să te oprești şi tot să nu te oprești. Să intru în pământ de ruşine de fiecare dată. Hai că nu se mai poate! Să-şi ia frate pastilele dacă e nevrotică”,

a declarat Silvestru Șoșoacă la antena3 CNN.
Exit mobile version