VIDEO / Joe Biden: Nu vă vom ierta, nu vom uita, vă vom vâna și vă vom face să plătiți!

Președintele Joe Biden a reacționat joi, după atentatul de la Kabul, cu un mesaj ferm adresat teroriștilor: „Nu vă vom ierta, nu vom uita, o să vă vânăm și vă vom face să plătiți!”.

Joe Biden a spus că operațiunile de evacuare vor continua până la termenul stabilit, 31 august, și nu a exclus posibilitatea de a trimite forțe suplimentare în interiorul Afganistanului, dacă asta îi vor cere militarii în încercarea de a scoate cât mai mulți oameni din țară.

„Acești teroriști ISIS nu vor câștiga. Îi vom salva pe americani. Îi vom scoate pe aliații noștri afgani. Iar misiunea noastră va continua. America nu se va lăsa intimidată„,

a declarat președintele american.

Președintele Joe Biden a avut un discurs foarte emoțional, atunci când a vorbit de cei 13 militari americani care și-au pierdut viața joi în atentatul de la aeroportul din Kabul. A spus că e revoltat și cu inima frântă.

Gruparea teroristă ISIS-K este considerată responsabilă pentru atentatul de la aeroportul din Kabul

Gruparea teroristă ISIS-K, care este inamică talibanilor, este considerată responsabilă pentru atentatul de joi de la aeroportul din Kabul, soldat cu peste 60 de morți, între care 13 militari americani, și 140 de răniți.

„Nu ne vom lăsa intimidați de acești teroriști ISIS, misiunea noastră continuă.

Vom răspunde cu forță și precizie atunci când vom considera că e momentul potrivit, în locul pe care noi îl vom alege”,

a declarat Joe Biden,

Președintele a promis că teroriștii vor fi urmăriți, vor fi găsiți, deja există unele indicii și dacă va fi nevoie vor exista operațiuni speciale pentru a ajunge la ei.

Președintele Biden a mai afirmat că evacuările din Afganistan vor continua în pofida atentatului de joi.

Exit mobile version