Vouchere alimente 2022. Tichetele sociale, acceptate ca metodă de plată în magazinele Lidl. De când se aplică decizia

vouchere-sociale-2022

foto romaniatv.net

Plata cu tichetele sociale din programul „Sprijin pentru România” se poate face începând din această lună, şi în magazinele Lidl din ţară, însă numai cu anumite carduri.

De azi, 10 august beneficiarii voucherelor pentru alimente pot merge şi la magazinele Lidl pentru cumpărături.

Compania precizează că deocamdată sunt acceptate cardurile sociale emise de Sodexo și Up România, ceea ce înseamnă că nu sunt acceptate şi voucherele Edenred.

„Cu ajutorul acestor carduri se pot achiziționa doar produse alimentare, produsele din celelalte categorii disponibile în magazinele Lidl România se vor plăti separat, prin orice altă metodă de plată acceptată de retailer”,

a informat Lidl.

De la 1 iunie, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) a început procesul de emitere, distribuire și încărcare a voucherelor pentru alimente oferite prin programul guvernamental „Sprijin pentru România”.

Plata cu tichetele sociale din programul „Sprijin pentru România” se va putea face, din luna august, şi în magazinele Kaufland din ţară.

Ce poţi să cumperi din cei 250 de lei

Vouchere alimente 2022. Ulei, făină, zahăr, legume, carne şi lactate – cam asta se poate cumpăra pe tichetele sociale pe care pensionarii le-au primit de la stat.

Un experiment realizat în acest sens arată cu ce puteţi umple coşul pentru a vă încadra în suma de 250 de lei, potrivit dcnews.ro.

În acest an, voucherele de alimente se mai acordă de trei ori.

Exit mobile version