McDonald’s reintroduce obligativitatea purtării măștii pentru toți clienții și personalul său

McDonalds

McDonalds

McDonald’s Corp (MCD.N) a confirmat luni pentru Reuters că toți clienții și personalul său vor trebui să înceapă să poarte măști în restaurantele din SUA în zone cu transmitere ridicată a coronavirusului, indiferent dacă sunt vaccinați sau nu.

Creșterea cazurilor de COVID-19 în Statele Unite datorită variantei Delta și conform noilor îndrumări oferite de Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA (CDC) care recomandă persoanelor complet vaccinate să poarte mască, au determinat mai multe companii din Statele Unite să-și revizuiască regulile pentru purtarea măștii și vaccinare.

Obligativitatea purtării măștii în mai multe companii din USA

Săptămâna trecută, companii importante din Statele Unite, printre care Google Alphabet Inc (GOOGL.O), Uber Technologies Inc (UBER.N) și Facebook Inc (FB.O), au declarat că toți angajații lor din SUA trebuie să fie vaccinați pentru a se putea întoarce la birouri.

COMPANIEACȚIUNE
Walmart Inc (WMT.N)Reinstituirea obligativității purtatului măștii pentru angajații din zonele SUA considerate cu risc ridicat de transmitere a COVID-19 și necesitatea vaccinării pentru personalul său
Apple Inc (AAPL.O)Obligativitatea purtării măștii în majoritatea magazinelor sale din SUA
Target Corp (TGT.N)Obligativitatea purtării măștii pentru toți angajații și recomandarea purtării măștii pentru clienții din zonele cu risc ridicat de transmitere COVID-19
Home Depot Inc (HD.N)Angajații, contractorii și vânzătorii sunt obligați să poarte mască în toate magazinele, centrele de distribuție, birouri, etc., indiferent de situația vaccinării. Li se va cere clienților să poarte măști în interiorul magazinelor.
Alphabet Inc (GOOGL.O)Vaccinare obligatorie pentru toți angajații de la birouri, extinderea politicilor de lucru la domiciliu până pe 18 octombrie.
Facebook Inc (FB.O)Obligativitatea vaccinării pentru angajații care se întorc la birouri.
Twitter Inc (TWTR.N)Închiderea birourilor care au fost deschise și întreruperea programului de redeschidere a birourilor.
Lyft Inc (LYFT.O)Vaccinare obligatorie pentru angajații care revin la birouri și amânarea redeschiderii altor birouri.
Netflix Inc (NFLX.O)Vaccinare obligatorie pentru angajații din zonele de producție din USA.
Salesforce.com (CRM.N)Vaccinare obligatorie pentru angajații care revin la birouri.
Walt Disney Inc (DIS.N)Obligativitatea purtării măștii la interior pentru toți oaspeții, începând cu 30 iulie a.c., indiferent de statusul vaccinării; obligativitatea vaccinării pentru toți angajații
LinkedIn CorpPermite tuturor angajaților să opteze pentru munca la distanță cu normă întreagă, birourile se vor redeschide treptat.
Ford Motor Co (F.N)Obligativitatea purtării măștii pentru toți angajații și vizitatorii din fabricile sale din Missouri și Florida.
Morgan Stanley (MS.N)Personalul și clienții nu vor avea acces în birourile băncii din New York dacă nu sunt complet vaccinați.
Jefferies GroupVa permite doar persoanelor complet vaccinate să intre în birouri și la evenimentele găzduite în afara birourilor.
Uber Technologies Inc (UBER.N)Vaccinarea completă obligatorie pentru angajați care revin la birou și amânarea revenirii la birouri pentru sfârșitul lunii Octombrie.

McDonald’s a mai declarat că măștile sunt întotdeauna obligatorii pentru personalul și clienții care nu au fost vaccinați.

Exit mobile version