Alex Morar, CEO al NEPI Rockcastle, a anunțat oficial că va pleca din companie

Alex Morar, CEO NEPI

Alex Morar, CEO NEPI

NEPI Rockcastle, cel mai mare dezvoltator de retail – mall-uri din Europa Centrală şi de Est a anunţat, săptămâna trecută, că Alex Morar, CEO şi Mirela Covasa, CFO au decis să plece din companie şi au cerut boardului să pregătească planul de succesiune, informează Ziarul Financiar.

În România, NEPI deţine printre altele mall-ul Promenada, Mega Mall, Brăila Mall şi City Park Constanţa, Iris Titan Shopping Center Bucureşti, Ploieşti Shopping City, Promenada Sibiu, Severin Shopping Center, Shopping City Sibiu, Shopping City Timişoara, etc.

Alex Morar: Mi-a lipsit ceva care să fie al meu

Alex Morar, care de şase ani deţine funcţia de CEO, întâi pentru NEPI din 2015 după care pentru NEPI-Rockcastle, spune că de acum va investi în pro­priile proiecte dar că nu are de gând să vândă acţiunile pe care le deţine în cadrul companiei, iar dacă ar fi să inves­tească, pe primul loc tot segmentul de retail ar fi.

„Mi-a lipsit ceva care să fie al meu. Pla­nul este ca eu să mai rămân în companie o perioadă. Momentan am o listă lungă de idei cu ce să fac mai departe, dar nu am o propunere certă. Cu siguranţă nu mă voi plictisi. Nu am nicio discuţie cu nicio altă companie. Nici nu m-am gândit la asta. Dar nu vreau să plec din ţară acum. Nu voi vinde acţiunile pe care le deţin în cadrul NEPI-Rockcastle, acum nu este un mo­ment bun de a vinde“

a explicat Alex Morar în exclusivitate pentru ZF.

Alex Morar mai spune că în continuare ar investi în proiecte de retail, idar şi în online, sector care a crescut puternic pe timp de pandemie.

Citește articolul integral pe www.zf.ro.

Exit mobile version