Săptămână de coșmar în școlile din România! Bătăi între elevi și un joc misterios care îi umple de sânge

scoala

foto fanatik.ro

Săptămână de coșmar pentru școala românească unde au avut loc mai multe situații șocante. Elevi bătuți, cuțite și pistoale aduse la școală, dar și un joc misterios au pus pe jar autoritățile.

A fost o săptămână înfiorătoare pentru școala românească, una pe care autoritățile trebuie să o conștientizeze și să o gestioneze diferit. Nu doar pandemia de coronavirus a început să sperie, ci și situațiile șocante în care elevii sunt bătuți și umiliți.

Legea pumnului se aplică aproape constant în unitățile de învățământ și nimeni nu reacționează. Camerele de supraveghere țin mai degrabă de domeniul science fiction, în timp ce firmele de pază care trebuie să asigure protecția și să preîntâmpine astfel de evenimente spun că abia mai fac față.

SOS, încotro merge școala românească!

A fost panică totală în Liceul Tehnologic „Constantin Brâncoveanu” din Târgoviște după ce doi elevi au pătruns în incinta unității școlare cu un briceag și un pistol de tip airsoft.

Nu a fost liniște nici măcar la Școala de Arte din Târgu Jiu. Două eleve din clasa a șaptea s-au bătut mai ceva ca-n filme. Totul s-a petrecut chiar în incinta unității de învățământ. Mai exact, într-una dintre pauze ar fi izbucnit un conflict spontan între cele două minore.

Schimbăm școala, dar nu și obiceiul pentru că situația s-a repetat și într-un liceu din Horezu, acolo unde a fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru a calma spiritele. Un elev în vârstă de 17 ani a fost bătut chiar de colegii săi.

Poliţiştii brăileni au fost cei care au deschis un dosar de cercetare penală în cazul unei minore de 11 ani care şi-a lovit colega de clasă. Totul s-a petrecut la Liceul de Arte “Hariclea Darclee”. De data aceasta, tatăl elevei agresate a făcut plângere la poliţie.

Alertă la Botoșani! Poliția, în gardă din cauza unui joc sângeros practicat de elevi

Aproape incredibil, dar cât se poate de adevărat, un joc cu o monedă de 50 de bani este practicat de tot mai mulți elevi din Botoșani. Atât Inspectoratul Școlar Județean cât și Poliția și-au exprimat îngrijorarea.

Vorbim despre o prostie fără margini, dar care atrage ca un magnet. Concret, pe una dintre băncile din clasă, participanții trebuie să facă tot posibilul pentru a menține banul ridicat, apoi să-l rotească. Cel care nu reușește este pedepsit imediat de adversari.

Acesta este obligat să-și așeze pumnii pe bancă, iar ceilalți jucători izbesc puternic moneda în mâinile lui. În doar câteva secunde, elevii încep să sângereze.

Medicii au atras deja atenția asupra jocului și spun că ar putea avea urmări grave, de la inflamații până la infecții care se pot trata numai în spital.

Exit mobile version