11 școli din județul Dolj își desfășoară activitatea online

scoli-online-Dolj

foto Agerpres

ISJ Dolj a avut noi solicitări de la școli să treacă activitatea în online. În prezent sunt 11 școli ai căror elevi învață online. Liceul ”Voltaire” din Craiova a revenit de ieri la activitatea față în față.

Școala Teasc și Școala Leșile sunt cele două unități școlare care au cerut să treacă toate activitățile online.

Școlile pot solicita să își desfășoare activitatea doar online dacă au jumătate din clase cu cazuri de COVID -19 și în acest caz este nevoie, pe lângă aprobarea de la ISJ Dolj și de aprobarea din partea DSP și a Comitetului pentru Situații de Urgență Dolj.

Activitatea cu prezență fizică în clase se poate suspenda și cu invocarea articolului 3 alineatul 2 din ordinul comun prin care se invocă infrastructura și resursa umană.

Activități online se desfășoară la Colegiul Național ”Elena Cuza”, Liceul ”Traian Vuia”, Școala Sanitară Postliceală ”Gheorghe Țițeica” Calafat, Colegiul Național ”Carol I”, Colegiul Național ”Frații Buzești”(doar la clasele de la învățământul gimnazial și liceal) Grădinița cu program prelungit ”Tudor Vladimirescu”, Școala gimnazială ”Mihai Viteazul” , Colegiul ”Ștefan Odobleja” și Liceul Teologic Adventist. Aceste unități școlare au intrat online de săptămâna trecută.

Exit mobile version