VIDEO / Femeie din Craiova, arsuri în urma unei RMN

Craiova-RMN

foto click.ro

Femeie din Craiova, arsuri în urma unei RMN. O femeie acuză o clinică privată din Craiova că a suferit arsuri în timpul unui RMN, iar rana a fost atât de gravă încât a fost nevoie să fie operată de urgență, potrivit antena3 CNN.

Femeia în vârstă de 52 de ani, care acuza dureri la mâna dreaptă, a mers la clinica privată din Craiova pentru un examen RMN.

Femeie din Craiova, arsuri de gradul 3 în urma unei RMN

În timpul examinării, femeia a început să simtă arsuri în zona umărului, însă procedura nu a fost oprită imediat, ci după câteva minute.

În momentul în care a fost scoasă din aparat, personalul medical a constatat că femeia avea o arsură de gradul trei pe umărul drept.

Ulterior, aceasta a ajuns la Spitalul de Urgență din Craiova, unde a fost imediat supusă unei intervenții chirurgicale.

Femeia a obținut și un certificat medico-legal, din care rezultă că are nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale.

Femeia și-a angajat un avocat și este hotărâtă să dea în judecată clinica privată din Craiova. În urma investigațiilor pe care le-a făcut, a aflat că și alți pacienți au trecut prin același coșmar.

La rândul lor, reprezentații clinicii private spun că au declanșat o anchetă.

Specialiștii spun că arsurile care apar în timpul investigațiilor RMN sunt extrem de grave. Pacienții trebuie să știe că există un buton de panică pe care trebuie să-l apese în astfel de situații, pentru ca și medicii din jur să știe că pacientul este în pericol.

Exit mobile version