The Artist Awards continuă în Piața Mihai Viteazul din Craiova

The-Artist-Awards

The-Artist-Awards

The Artist Awards a adus în Bănie cei mai cunoscuți creatori de conținut din România. Evenimentul continuă astăzi și promite o avalanșă de show-uri muzicale.

The Artist Awards 2021 este un eveniment gratuit pentru public, organizat de Big Events în parteneriat cu Opera Română Craiova, cu sprijinul LIDL Romania și suținut de KissFM.

Accesul la eveniment se face în baza adeverinței de vaccinare sau a unui test PCR sau Antigen cu rezultat negativ, făcut cu cel mult 72h, respectiv 24h înainte de eveniment.

A doua zi a evenimentului se anunță și ea una specială. Vom afla împreună cine sunt cei mai votați și apreciați artiști ai anului 2021 și vom cânta cu Alina Eremia, AMI, Carla’s Dreams, EMAA, florianrus, INNA, Irina Rimes, Iuliana Beregoi, Killa Fonic, Nicole Cherry, Olivia Addams, Sickotoy, The Motans, Tiny Tigers, Voltaj și wrs.

Premiile din cadrul evenimentului au fost acordate prin voting, în funcție de preferințele publicului. Votarea s-a desfășurat pe site-ul oficial The Artist Awards în perioada 24 – 29 august.

Exit mobile version