Survivor România – Eliminare în lacrimi. Natalia Duminică, eliminată din competiție

Natalia-Duminica-eliminata

foto elle.ro

Survivor România: ediția din 15 martie 2022 aduce o nouă eliminare. Un concurent din rândul Faimoșilor părăsește concursul. Natalia Duminică, CRBL și TJ Miles au fost scoși în față spre expulzare.

Natalia Duminică a fost eliminată. Faimoasa a avut şi o primă reacţie după ce a aflat că părăseşte competiţia. 

„Cred că este logic. Mă repet. Simțindu-mă că nu pot da 100% pe traseu, aș ține echipa pe loc, ceea ce nu îmi place, nu-mi stă în caracter. Cred că nu aș rezista o secundă să nu intru pe traseu sau să nu încerc să-mi ajut echipa.

Îmi doresc să schimbați ceva, câștigați! Treziți-vă, enervați-vă! Eu sunt cu voi emoțional, o să fiu cu voi mereu. Fiți tari! Cât este de greu să mă despart de voi. M-am obișnuit cu voi. (…) Băieții sunt stâlpul echipei”,

a spus Natalia Duminică.

Echipa Faimoșilor, la pământ

Ultima ediție a „Survivor România” a adus un nou joc de comunicare, pe care Războinicii le-au câștigat cu un scor record. Echipa Faimoșilor a reușit să marcheze doare două puncte, aduse de către Cătălin Zmărăndescu și Laura Giurcanu.

Rezultatul copleșitor i-a demoralizat pe Faimoși, care par la pământ. Dezamăgit de întreaga echipă, Cătălin Zmărăndescu chiar a declarat că își dorește să plece acasă. Acesta este nemulțumit de colegii săi care au rezultate destul de slabe și care nu acceptă niciun sfat.

Exit mobile version