VIDEO / Scene șocante în timpul unui spectacol la înălțime

spectacol-acrobatie

foto stirileprotv.ro

Scene șocante în timpul unui spectacol la înălțime. O acrobată din China a murit sub ochii îngroziți a mii de spectatori. În timpul unui exercițiu pe care îl executa împreună cu partenerul ei la înălțime, bărbatul a scăpat-o, iar femeia s-a prăbușit, relatează BBC.

Femeia, supranumită Sun, abia începuse execuția unui exercițiu la trapez împreună cu partenerul, care este și soțul ei. La doar câteva secunde după ce doi s-au înălțat, bărbatul nu a reușit să o prindă cu picioarele, iar femeia a căzut în gol.

Tragedia s-a întâmplat sâmbătă în orașul Suzhou, din provincia centrală Anhui.

Scene șocante în timpul unui spectacol la înălțime

Imaginile distribuite online o arată pe gimnastă căzând pe de la o înălțime considerabilă.

Femeia a fost dusă imediat la spital, unde eforturile medicilor de a-i salva viața au fost zadarnice. Potrivit presei, cei doi soți acrobați au împreună doi copii.

Oficialii spun că o anchetă este în plină desfășurare în privința incidentului.

Sun și soțul ei, supranumit Zhang, fac acrobații de mulți ani împreună fără centură de siguranță „de dragul de a arăta bine”, potrivit publicației The Paper.

Cuplul, ambii născuți în 1986, ar fi avut împreună un fiu și o fiică. Spectacolul a fost anulat imediat, alături de spectacolele planificate în weekend.

„Am fost mereu fericiți împreună. Având în vedere că mă aflu în mijlocul procesului de abordare a tuturor acestor lucruri, nu pot dezvălui detalii specifice în acest moment”, 

a declarat soțul ei, Zhang Moumou, potrivit tabloidului britanic DailyMail.
Exit mobile version