VIDEO: Germania: Șofer român de TIR, ars de viu în cabină

germania-sofer-TIR-ars

foto stiridiaspora.ro

Accident cumplit pe A7, în apropiere de Hunfeld, districtul Fulda, landul Hessa, pe sensul de mers spre Frankfurt cu patru camioane. Un șofer român de TIR, în vârstă de 30 de ani, a murit ars de viu în cabină. Acest lucru a fost confirmat de poliția din East Hesse.

Potrivit comunicatului oficialilor, forța impactului a făcut ca două dintre TIR-uri să ia foc, unul era încărcat cu peleți. Drept urmare, lucrările de stingere au fost foarte dificile.

Șoferul român de camion nu ar fi observat la timp blocajul din fața lui și a intrat cu viteză în vehicule. Ca un efect de domino, patru camioane au fost implicate în carambol.

Cei trei șoferi de camion din fața românului au reșit să se salveze, ieșind la timp din cabine, însă românul de 30 de ani, din Kassel, a rămas blocat și a ars de viu în cabină.

Dintr-o cauză neexplicată încă, camionul românului a luat foc la capătul ambuteiajului și a ars complet, la fel și TIR-ul în care s-a izbit. Trupul carbonizat al românului a fost recuperat abia după ce pompierii au reușit să stingă incendiul.

Exit mobile version