VIDEO / Donald Trump candidează, din nou, pentru președinția SUA. Cum a reacționat Joe Biden

donald-trump

foto edition.cnn.com

Donald Trump și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale din Statele Unite, din 2024. Nu este nicio surpriză, deși rezultatele dezamăgitoare ale politicienilor republicani pe care i-a susținut în alegerile preliminare de săptămâna trecută au umbrit puțin evenimentul care a avut loc la reședința din Florida a miliardarului.

Donald Trump a transmis Comisiei Electorale Federale documentele prin care intră în cursa electorală, cu câteva minute înaintea discursului ținut la Mar-a-Lago.

„America s-a întors”, a spus fostul președinte, care a făcut un bilanț mult înfrumusețat al mandatului său.

„Revenirea Americii începe chiar acum. Aceasta nu este doar o campanie, este o misiune de salvare a țării. Vom zdrobi forțele tiraniei și vom dezlănțui gloria libertății pentru noi, pentru copiii noștri și pentru generațiile care vor veni. Epoca de aur a Americii ne așteaptă. Și împreună vom face America puternică din nou!”

„Vom face America bogată din nou! Vom face America tare din nou! Vom face America mândră din nou! Vom face America sigură din nou! Vom face America glorioasă din nou! Și vom face America măreață din nou! Vă mulțumesc foarte mult! Dumnezeu să vă binecuvânteze! Mulțumesc!”,

a spus Donald Trump.

Joe Biden: „Donald Trump a dezamăgit America”

La scurt timp, Joe Biden a scris pe Twitter: „Donald Trump a dezamăgit America”. 

Tweetul de pe contul oficial al lui Biden include un videoclip care atacă bilanţul lui Trump în funcţie, inclusiv în ceea ce priveşte economia, locurile de muncă, asistenţa medicală, „alinierea extremiştilor”, „atacarea drepturilor femeilor” şi „incitarea unei mulţimi violente”.

Mesajul a apărut la jumătatea discursului de anunţ al lui Trump de la Mar-a-Lago, notează News.ro.

Exit mobile version