Un alt influencer pe Youtube a murit în timp ce filma pentru canalul său

Albert Dyrlund. Albert Dyrlund/YouTube

Albert Dyrlund. Albert Dyrlund/YouTube

Albert Dyrlund, un tânăr de 22 ani din Danemarca, un influencer popular pe YouTube și Instagram, a murit în timp ce filma un videoclip pentru canalul său, în Alpii italieni, relatează businessinsider.com. Acesta era cunoscut pentru distribuirea regulată de videoclipuri muzicale și schițe de comedie pe social media.

Newsweek a precizat că tânărul de 22 ani înregistra un videoclip pentru canalul său de YouTube pe Muntele Seceda din Val Gardena, Italia, când a căzut de pe munte. Un elicopter de salvare ar fi fost trimis pentru a-l salva pe Dyrlund, dar nu l-au mai putut salva la timp. Familia a confirmat decesul său la un post de știri danez și au solicitat intimitate familiei sale. Decesul tânărului influencer a fost confirmat și de Ministerul Afacerilor Externe din Danemarka.

În 2018, Albert Dyrlund a jucat într-un film de comedie numit „Team Albert”, despre încercarea unui elev de liceu de a deveni vedetă YouTube într-o singură zi.

„Am pierdut un mare youtuber danez Albert Dyrlund, la 22 de ani. A murit în timp ce filma un videoclip pe youtube pe o stâncă din Italia. Vă rugăm să fiți atenți atunci când realizați videoclipuri riscante. Nu merită.

a postat un fan pe Twitter

Tot mai multe accidente de acest gen

La începutul acestei luni, un influencer din China a murit după ce a căzut de pe o macara în timp ce se înregistra pentru o postare pe social media. Tânăra de 23 de ani se filma cu un aparat foto când a căzut de pe macara. De multe ori, ea a împărtășit clipuri din slujba ei de operator de macara pe platforma chineză TikTok și alte aplicații social media, a raportat The Sun.

Un influencer din Hong Kong a murit, de asemenea, recent, după ce a căzut într-o cascadă în timp ce făcea o fotografie. În timp ce stătea lângă cascada de pe pârâul Tsing Dai, Sophia Cheung a alunecat și a plonjat într-o cascadă adâncă de 16 metri, a raportat The Daily Mail.

Exit mobile version