Scrisoarea unui copil de 9 ani pentru mama sa, ucisă de ruşi: „Îți promit că voi fi cuminte”

foto playtech.ro

160 de copii au fost ucişi şi mii au rămas orfani de la începutul invaziei în Ucraina. Un copil de 9 ani i-a scris un mesaj de rămas-bun mamei ucise de ruşi.

Numărul victimelor războiului din Ucraina creşte de la o oră la alta. Bărbaţi împuşcaţi descoperiţi în subsoluri, copii arşi în maşinile bombardate, familii care urlă de disperare când cadavrele celor dragi sunt descoperite în gropile comune. 

Sunt peste 160 de copii ucişi în Ucraina şi mii care au rămas fără părinţi. Un copil de 9 ani din Hostomel şi-a luat rămas-bun de la mama lui, ucisă în timp ce încercau să scape de război, printr-un mesaj scris într-un carneţel.

„Mamă. Această scrisoare este un cadou pentru tine de 8 martie. Dacă tu crezi că m-ai crescut degeaba, atunci te înşeli. Mulţumesc pentru cei mai buni 9 ani din viaţa mea! Mulţumesc mult pentru copilărie! Eşti cea mai bună mamă din lume. Nu te voi uita niciodată. Sper că eşti fericită în Rai şi sper să mergi în Rai. Ne vom vedea acolo. Voi încerca să fiu un băiat bun, ca să vin la tine în Rai. Te sărut, Tolya!”,

a scris copilul.

Scrisoarea, semnată „Galia”, și scrisă într-o agendă a fost publicată în urmă cu trei zile de un fost deputat ucrainean, Anton Gherașcenko, pe contul său de Twitter.

Exit mobile version