Miliardarul american Elon Musk îl provoacă pe Vladimir Putin la un duel: „Miza este Ucraina”

Elon-Musk

foto marca.com

Miliardarul american Elon Musk pare să îl fi provocat președintele rus Vladimir Putin la o luptă unu-la-unu, sugerând că câștigătorul va decide soarta Ucrainei.

Elon Musk a venit cu o soluție inedită pentru a pune capăt războiului. CEO-ul Tesla și SpaceX vrea să îl confrunte pe Vladimir Putin într-o luptă unu la unu, iar miza este Ucraina. Câștigătorul va decide soarta țării. Mesajul lui Elon Musk a stârnit vâlvă în mediul online.

Pentru că liderul rus nu are un cont personal de Twitter, Elon Musk a etichetat într-o altă postare contul oficial de Twitter al președinției ruse, întrebând: „Sunteți de acord cu această luptă?”. Însă, până acum milionarul nu a primit nici un răspuns din partea lui Vladimir Putin.

Elon Musk, alături de Ucraina

Inițiativa lui Elon Musk de pe Twitter a fost salutată de unii oficiali din Ucraina. Mai exact, primarul Kievului, Vitali Klitschko, fost boxer, a răspuns cu trei emoji-uri care sugerează brațe puternice.

Elon Musk s-a arătat un susținător al Ucrainei. Milionarul a furnizat o serie de antene satelit destinate să protejeze accesul la internet în țară. Acesta a vorbit cu Volodimir Zelenski, iar în data de 6 martie Ucraina a primit antene Starlink suplimentare pentru orașele distruse și fără acces la internet.

Exit mobile version