McDonald’s, schimbări dramatice. Anunțul făcut de conducerea corporației despre restructurare

McDonalds

McDonalds

Chris Kempczinski, directorul executiv al gigantului fast-food, a trimis o notă angajaților în care îi informează despre ceea ce se va întâmpla în următoarele luni. În paralel, McDonald’s dorește să accelereze extinderea restaurantelor sale în întreaga lume.

Renumitul lanț de restaurante de tip fast-food McDonald’s s-a alăturat altor companii multinaționale într-o restructurare, care include disponibilizări de angajați. Kempczinski a declarat că disponibilizările nu reprezintă o măsură de reducere a costurilor în cadrul companiei, ci sunt menite să ajute McDonald’s să inoveze mai repede și să lucreze mai eficient.

„Trebuie să accelerăm ritmul în care ne deschidem restaurantele pentru a capta pe deplin cererea crescută pe care am impulsionat-o în ultimii ani”,

se arată în comunicatul trimis de Kempczinski.

McDonald’s nu a publicat nimic cu privire la numărul de restaurante noi pe care intenționează să le construiască în 2023, dar în noiembrie anul trecut a lăsat să se înțeleagă că deschiderea de noi unități va contribui cu aproximativ 1,5% la creșterea vânzărilor la nivelul întregului sistem în 2022, potrivit CNN.

Nu se cunoaște data exactă la care vor începe disponibilizările de la McDonald’s, dar acestea se adaugă celor deja anunțate de giganți precum Amazon, Salesforce și Facebook. Conducerea corporației plănuiește să anunțe decizia până la începutul lunii aprilie.

Exit mobile version