Imagini de la locul tragediei din Bulgaria. 46 de oameni au murit într-un autocar care a luat foc

Foto: Profimedia Images

46 de oameni au murit după ce autocarul în care se aflau a luat foc pe o autostradă din vestul Bulgariei, anunță autoritățile locale, citate de BBC.

Tragedia a avut loc după ora locală 02:00 (00:00 GMT), în apropiere de satul Bosnek, a anunțat Ministerul de Interne, citat de agenția de presă BTA.

Vehiculul, care era înmatriculat în Macedonia, a lovit o balustradă și a luat foc. La bord erau 53 de pasageri.

Officials work at the site of a bus accident, in which at least 45 people were killed after the vehicle caught fire, on a highway near the village of Bosnek, south of Sofia, on November 23, 2021.,Image: 644460540, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Printre victime se numără și copii, a declarat șeful departamentului de siguranță împotriva incendiilor din cadrul Ministerului de Interne, Nikolai Nikolov, pentru televiziunea privată BTV.

Doar șapte oameni au supraviețuit accidentului. Ei au fost duși la spital, având numeroase arsuri.

Un oficial de la spitalul de urgență din Sofia a declarat că cele șapte persoane care primesc tratament au sărit din autocarul în flăcări și sunt în stare stabilă.  

Ministrul bulgar: Victimele erau complet arse

Ministrul de Externe al Macedoniei de Nord, Bujar Osmani, a declarat că autocarul se întorcea spre Skopje, după ce pasagerii fuseseră în excursie în Istanbul.  

Ajuns la fața locului, ministrul bulgar de interne, Boyko Rașkov, a declarat că trupurile victimelor erau „complet arse”, relatează BTV.

Porțiunea de autostradă unde s-a produs tragedia este închisă circulației.

Exit mobile version