Declarația incredibilă al lui Donald Trump: „Să bombardăm Rusia până o ia mama naibii”

donald-trump-vladimir-putin

foto edition.cnn.com

Fostul președinte american a vorbit recent despre tensiunile militare din Ucraina și a făcut o declarație controversată, în fața a aproximativ 200 de donatori ai Partidului Republican.

Donald Trump spune că SUA ar trebui să bombardeze Rusia „până o ia mama naibii”, cu avioane americane pe care să fie pus drapelul Chinei.

Planul Trump: Să bombardăm Rusia până o ia mama naibii

Fostul preşedinte american a glumit într-un discurs ținut în faţa a aproximativ 200 de donatori ai Partidului Republican și a spus că SUA ar trebui să bombardeze Rusia cu avioane americane pe care să fie pus drapelul Chinei, potrivit celor scrise de rollingstone.com

În discursul său, care a avut loc sâmbătă la New Orleans în prezenţa unor donatori importanţi ai formaţiunii sale politice, Donald Trump a spus că ar trebui ca steagul Chinei „să fie pus” pe avioane de tip F-22 care să bombardeze apoi Rusia „până o ia mama naibii”, declaraţii care i-au făcut pe participanţi să izbucnească în râs, conform sursei menționate.

„Iar apoi să spunem ‘China a făcut-o!’ Apoi ei încep să se lupte între ei, iar noi stăm şi privim”,

a declarat fostul președinte american.

Donald Trump l-a lăudat pe liderul nord-coreean Kim Jong Un în discursul său de 84 de minute. Acesta l-a descris drept un „bărbat cu adevărat dur” și l-a criticat pe actualul preşedinte american Joe Biden. În intervenţia sa de sâmbătă în faţa donatorilor, Trump a mai susţinut că Putin n-ar fi invadat niciodată Ucraina dacă el ar fi fost în continuare preşedintele SUA.

Exit mobile version