Zeci de români au luat ”țeapă”, după ce au ajuns pe litoralul bulgăresc

Nisipurile de aur - Bulgaria

Nisipurile de aur - Bulgaria

Zeci de români au luat ”țeapă”, după ce au ajuns pe litoralul bulgăresc. Și-au cumpărat bilete cu câteva zile înainte de a merge în vacanță, iar atunci când au ajuns la resort, au avut parte de un șoc.

Turiștii români și-au achiziționat bilete de vacanță în Bulgaria prin diferite agenții de turism, însă odată ajunși la destinație au avut parte de o „surpriză” neplăcută.

După ce și-au plătit serviciile de cazare și masă pe litoralul din Bulgaria, iar zeci de prahoveni au ajuns la hoteluri, au fost anunțați că, de fapt, nu își pot petrece vacanța acolo, deoarece locurile respective au fost ocupate, practic, de alți turiști.

Rudele turiștilor aflați în Bulgaria au mers la agențiile din Ploiești pentru a cere explicații.

”Clienții au avut de ales între a primi contravaloarea biletelor, urmând ca noi să ne recuperăm banii ulterior de la partenerii bulgari și de a fi cazați la alte hoteluri din zonă, care aveau locuri disponibile. Ne cerem scuze, deși nu este vina noastră”

au transmis reprezentanții unei agenții de turism din Ploiești.

Reprezentanții agențiilor au constatat că hotelierii bulgari au vândut inclusiv prin intermediul lor mai multe vacanțe decât capacitatea de care dispun în această perioadă de vârf de sezon.

Exit mobile version