Vodafone este obligată să demonteze antena GSM de pe un bloc de locuinţe

foto: sfin.ro

O asociaţie de proprietari din Reşiţa a obţinut în instanţă o decizie prin care compania de telefonie Vodafone este obligată să demonteze antena GSM de pe un bloc de locuinţe situat pe strada Petru Maior, după ce mai mulţi cetăţeni au reclamat faptul că se simt rău.

Instanta a decis ca Vodafone sa demonteze si sa mute antena in termen de 60 de zile, iar daca nu o va face asociatia de proprietari poate pune in practica masura pe cheltuiala companiei de telefonie mobila.

„Obliga parata sa demonteze si sa mute antena situata pe terasa blocului nr. 30 B, din orasul Resita, str. Petru Maior, judetul Caras Severin, in termen de 60 de zile de la ramanerea definitiva a prezentei hotarari.

Autorizeaza reclamanta ca, in cazul in care parata nu efectueaza demontarea si preluarea antenei situate pe terasa blocului nr. 30 B, din orasul Resita, str. Petru Maior, judetul Caras-Severin, in termen de 60 de zile de la ramanerea definitiva a prezentei hotarari, sa efectueze aceste operatiuni pe cheltuiala paratei.

Respinge cererea de reziliere a contractului de inchiriere, cererea de obligare a paratei la plata unor daune de 2.000 lei/zi si cererea privind plata sumei de 1.002,16 lei reprezentand cheltuieli de judecata, ca neintemeiate. Cu apel in termen de 30 de zile de la comunicare”

se arata in decizia instantei.
Exit mobile version