VIDEO / Un microbuz cu 10 persoane a intrat într-un cap de pod, în județul Olt

foto romaniatv.net

Zece persoane au fost rănite, joi, într-un accident rutier produs în judeţul Olt, după ce un microbuz a intrat într-un cap de pod. Victimele au fost transportate la Spitalul din Caracal pentru îngrijiri medicale.

Accidentul a avut loc în localitatea Gostavăţu din judeţul Olt.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Caracal, în eveniment fiind implicat un microbuz transport persoane, în care se aflau şoferul şi nouă pasageri, care a părăsit partea carosabilă lovind un cap de pod. În urma coliziunii, toate cele 10 persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul municipal Caracal. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”,

a transmis IPJ Olt.

Este vorba despre şapte femei şi doi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 30 şi 59 de ani.

ISU Olt a menţionat că la locul accidentului au intervenit echipaje de la Garda Stoeneşti şi Detaşamentul Caracal, cu două echipaje SMURD şi o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare. De asemenea, la evenimentul rutier au fost prezente şi echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt.

Poliţitşii fac cercetări pentru a stabili cu exacitate circumstanţele în care s-a produs accidentul. Şoferul microbuzului a fost testat cu etilotestul şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, spun poliţiştii.

Exit mobile version