VIDEO / Șofer băut urmărit pe străzile din Craiova

accident-sofer-baut

foto craiovaforum.ro

Un bărbat de 39 de ani, din localitatea Izvoare, recidivist, este cercetat pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice după ce s-a urcat băut la volan şi a provocat un accident, informează GdS.ro.

Marţi noaptea, bărbatul a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, motiv pentru care a fost urmărit pe mai multe străzi. Urmărirea s-a încheiat după ce şoferul a lovit două autoturisme şi s-a răsturnat.

Accidentul a fost suprins de camera video din autospeciala poliţiştilor.

Poliţiştii care au încercat să-l tragă pe dreapta pe şoferul de 39 de ani acţionau pe bulevardul 1 Mai din Craiova, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

„Urmărirea s-a finalizat la intersecția străzilor Popoveni cu strada Constantin Severeanu, unde, autoturismul în cauză a acroșat două autoturisme, parcate regulamentar, iar ulterior s-a fi răsturnat. Poliţiştii au legitimat conducătorul autoturismului, stabilind că este un bărbat de 39 de ani, din comuna Izvoare. Bărbatul a refuzat transportul la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”,

a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, totodată, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Exit mobile version