VIDEO / Se închide clinica Nera unde a fost tratat Petrică Mîţu Stoian

Clinica-Nera-Petrica-Mitu-Stoian

foto romaniatv.net

Clinica Nera, unde s-a tratat Petrică Mîţu Stoian, se închide pentru o perioadă de două săptămăni, pe fondul anchetei desfăşurate ca urmare a morţii artistului.

Nu se vor mai face internări în următoarele 14 zile, pentru a se aştepta rezultatele tuturor verificărilor de la DSP și audierile medicilor care ar fi implicaţi, transmite România TV.

Inspectorii de la Inspecţia Sanitară au stat peste şase ore în clinică şi au verificat modul în sunt trataţi pacienţii.

Experţii medicali au verificat din nou circuitele şi dacă în cazul artistului s-au verificat toate protocoalele. Au audiat cadrele medicale despre ce s-a întâmplat în clinică din momentul în care Petrică Mîţu Stoian a ajuns acolo şi până în momentul în care i s-a făcut rău.

Cine este patronul clinicii Nera la care s-a tratat Petrică Mîţu Stoian

Clinica Nera, la care Petrică Mîţu Stoian a venit pentru a face tratament cu oxigen hiperbar, a fost realizată de medicul Pavel Chirilă, cel considerat „părintele homeopatiei din România”.

Realizat în vârf de munte, centrul medical din comuna Sasca Montană a fost deschis în 2020, în prezenţa mai multor miniştri care au venit cu elicopterul la inaugurare.

În octombrie 2020, patronul clinicii Nera i-a întâmpinat pe Marcel Vela, ministrul de Interne, Nelu Tătaru ministrul Sănătății, și Ion Ștefan, ministrul Dezvoltării care au venit la inaugurare.

Investiţia s-a ridicat la peste 17 milioane de lei, fiind realizată şi cu sprijinul Companiei de Investiții.

Exit mobile version