VIDEO / Profesor din Timişoara filmat în timp ce dansa provocator în faţa unei tinere

profesor-timisoara

foto: libertatea.ro

Un profesor din Timişoara aflat în tabără la mare cu elevii a fost filmat în timp ce dansa provocator în faţa unei tinere, la scenă asistând mai mulți adolescenți.

Profesorul susține că tânără nu era o elevă de a sa, ci „o turistă oarecare” și le cere iertare elevilor care au asistat la acest episod.

Filmarea a fost făcută pe litoralul românesc, în această vară, unde profesorul de Geografie era într-o tabără cu elevii.

„Nu aș vrea să îmi dau demisia pentru că am intrat în învățământ din pasiune”.

a spus profesorul.

Dascălul se apără spunând că fata nu făcea parte din grupul de elevi

„Vreau să vă spun că pe respectiva am cunoscut-o la mare, nu aparține grupului meu de elevi, deci am cunoscut-o pe litoral. Locația… este vorba de terasa de la pensiunea unde am fost cazați, este terasa pensiunii unde serveam și masa zilnic, fiind program de discotecă de la 8 la 12. Deci respectiva era și majoră și nu aparținea grupului nostru”,

a declarat profesorul.

Pentru lecția de dans lasciv profesorul riscă acum de la o simplă amendă, până la excluderea din învățământ, în funcție de rezultatele anchetei.

Inspectoratului Școlar susține că nu va rămâne nepedepsit un astfel de comportament. Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a confirmat că există o anchetă în curs în acest caz.

Exit mobile version