VIDEO / Momentul teribil în care un șofer izbește intenţionat cu maşina un bărbat, pe o stradă din Petroşani

accident-Petrosani

foto observatornews.ro

Un bărbat de 46 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce poliţiştii care au vizualizat imaginile surprinse pe camerele de supraveghere au constatat că şoferul a accidentat intenţionat cu maşina respectiva persoană.

Un conflict iscat între doi bărbați din Petroșani, venit pe fondul unei dispute între copiii lor, se putea transforma într-o tragedie. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

Un bărbat din Petroșani a fost reținut și este cercetat pentru tentativă de omor, după ce ar fi lovit intenționat un alt bărbat cu mașina. Potrivit IPJ Hunedoara, miercuri după-amiaza, un şofer în vârstă de 46 ani, în timp ce conducea o mașină pe strada Jiului din Petroșani, a lovit un pieton în vârstă de 38 ani.

Cei doi s-ar fi certat înainte din cauza copiilor lor

Potrivit informaţiilor, totul s-a întâmplat după o ceartă între cei doi din cauza copiilor.

„La data de 28 septembrie 2022, în jurul orei 15.45, un bărbat în vârstă de 46 ani, din Petroşani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Jiului, din municipiul Petroşani, a surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de 38 ani, din municipiul Petroşani”,

a transmis, joi, IPJ Hunedoara.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Ulterior, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că cel aflat la volan a lovit în mod intenționat cu mașina victima. 

Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani a dispus schimbarea încadrării juridice a faptei în infracţiunea de tentativă de omor şi declinarea competenţei către Parchetul de pe lângă  Tribunalul  Hunedoara. Procurorul de caz a dispus măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat magistraţilor Tribunalului Hunedoara cu propunere de arestare preventivă.  

Exit mobile version