VIDEO / George Simion, dosar penal după scandalul din Piața Victoriei. Motivul pentru care a condus fără permis

George-Simion-mascati

foto newsflash.ro

George Simion s-a ales cu un dosar penal după conducerea unui autoturism în timp ce avea carnetul de șofer suspendat. Simion a făcut scandal în Piața Victoriei în noaptea dinspre joi spre vineri, acolo unde pregătea protestul AUR ce urmează să aibă loc în weekend.

George Simion susține că nu a știut că are permisul suspendat deoarece nu a fost înștiințat. De asemenea, el spune că a fost în aceeași situație în 2020, iar dosarul a fost clasat.

Polițiștii rutieri au depistat un bărbat în vârstă de 36 de ani care a condus un autoturism având permisul de conducere suspendat. Acesta a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere, unde i-a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis, respectiv conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având suspendată exercitarea dreptului de a conduce, potrivit Poliției.

Pe parcursul nopții, mai multe persoane au tulburat liniștea și ordinea publică, fapt pentru care organele de poliție și jandarmerie au aplicat 3 sancțiuni contravenționale în valoare de 14.200 lei.

Liderul AUR a fost testat de polițiști atât pentru alcool cât şi pentru droguri, iar rezultatele au fost în ambele cazuri negative.

Exit mobile version