VIDEO / Dolj: O bătrână de 89 de ani din Șimnicu de Sus a fost violată

Violator-la-70-de-ani

foto reporter24.info

O bătrână, de 89 de ani, a fost violată de un bărbat de 70 de ani, din comuna Şimnicu de Sus, care ar fi trebuit să o îngrijească, potrivit Gazeta de Sud.

„Joi, polițiști din cadrul Postului de Poliţie Şimnicu de Sus au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 70 de ani, din comuna Şimnicu de Sus, bănuit de comiterea infracțiunii de viol. În urma unei informaţii obţinute, poliţiştii s-au sesizat din oficiu. Bărbatul în cauză ar fi întreţinut raporturi sexuale, cu o femeie de 89 de ani, din localitate“.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol. Cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii au efectuat o percheziție domiciliară, în comuna Șimnicu de Sus, la imobilul unde locuiește bărbatul bănuit de comiterea faptei. În urma percheziţiei efectuate, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, bunuri ce pot constitui mijloace de probă în cadrul procesului penal. Bărbatul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri“,

au declarat reprezentanţii IPJ Dolj.

Poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul ar fi violat-o de mai multe ori pe bătrână, în perioada 13 mai – 13 septembrie 2021.

Femeia în cauză a fost internată într-un spital din Craiova, sub monitorizarea unor reprezentanți D.G.A.S.P.C. Dolj.

Exit mobile version