VIDEO / Dimineață neagră pe calea ferată: un tren încărcat cu automobile a deraiat. A fost activat planul roșu

accident-feroviar-Teleorman

foto ziarulamprenta.ro

Un accident feroviar a avut loc în această dimineață în județul Teleorman. Cel puțin 35 de persoane au fost rănite după ce mecanicul unui tren de marfă a frânat pentru a evita ciocnirea cu o garnitură de marfă care deraiase între localitățile Măldăeni şi Roșiorii de Vede, transmite Antena 3 CNN.

Mai multe ambulanțe au fost trimise la fața locului. Dintre răniți, trei au fost transportați la spital și alți 10 au primit îngrijiri la fața locului. A fost activat planul roșu de intervenție în urma incidentului.

În urma impactului, la fața locului s-a dispus mobilizarea de forțe. Au intervenit două autospeciale de descarcerare, o autospecială pentru victime multiple, șapte ambulanțe SMURD, opt ambulanțe de la Serviciul Județean Teleorman, o autospecială de stingere și două autospecialele de prima intervenție și comandă.

Trei victime, transportate la spital

Planul Roșu de Intervenție a fost activat la ora 04.05. Până în acest moment sunt trei victime transportate la spital, conștiente și cooperante, și alte 10 persoane monitorizate la fața locului cu traumatisme ușoare.

În tren au fost aproximativ 280 de persoane dintre care 200 au fost transportate la gara din Roșiori, restul urmând să fie preluate de o garnitură de tren pusă la dispoziție de CFR. Misiunea continuă.

Exit mobile version