VIDEO / Accident mortal, pe DN 2B, surprins într-un live transmis pe Facebook

accident-buzau

foto stiridebuzau.ro

Un bărbat a murit iar şase persoane au fost rănite într-un teribil accident produs miercuri seară, în jurul orei 22.00, pe DN 2 B, în afara municipiului Buzău.

Evenimentul a fost surprins într-o transmisiune live făcută de o persoană aflată pe bancheta maşinii care avea să producă accidentul.

Din imaginile postate în timp real pe Facebook, se observă cum autoturismul rulează pe timp de noapte. În maşină e muzică lăutărească iar la un moment dat unul dintre cei doi bărbaţi, nu se ştie încă dacă şoferul sau pasagerul, pare că-şi caută telefonul.

Potrivit poliţiei, în maşină se aflau patru oameni, doi bărbaţi şi două femei. Autoturismul era condus de un tulcean de 56 de ani. În dreapta lui se află o tânără cu un telefon în mână, iar din spate o altă tânără transmitea live pe Facebook.

În urma accidentului, şoferul BMW-ului a murit, una dintre tinerele care îl însoţea a fost grav rănită şi e la Terapie Intensivă, în Spitalul Judeţean. Şi ceilalţi doi ocupanţi din BMW au fost răniţi.

Toate persoanele au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Exit mobile version