Un avion Blue Air s-a depresurizat înainte de aterizarea la București

avion_Blue-Air

foto realitatea.net

​Un Boeing 737 Blue Air care zbura pe ruta Praga – București s-a depresurizat înainte de aterizare, însă niciun pasager nu a fost rănit. Avionul implicat în acest incident este un Boeing 737-500 înmatriculat YR-AME, relatează site-ul Boarding Pass.

Avionul s-a depresurizat în timp ce traversa Carpații, cu aproximativ 30 de minute înainte de aterizare. Măștile de oxigen s-au desprins din plafon, iar pasagerii au fost nevoiți să pună în practică instrucțiunile însoțitorilor de zbor.

Avionul Boeing 737 a decolat cu 45 de minute întârziere din Praga, iar aterizarea era programată la ora 18.05 pe Aeroportul Henri Coandă. Cu câteva minute să ajungă la destinație, pasagerii au auzit un zgomot puternic, iar în scurt timp au căzut măștile de oxigen.

„Avionul a început să piardă altitudine. S-a simțiti și ceva miros de încins, a fost rece, apoi a fost cald, avionul cobora repede, ne dureau urechile”,

a declarat un pasager.

S-a dat alarma și la destinație, așa că pe aeroport au fost mobilizate mai multe echipaje de intervenție. Din fericire, nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Exit mobile version