Un adolescent de 17 ani a murit după ce a furat mașina părinților

foto libertatea.ro

Un adolescent de 17 ani a murit în urma unui accident rutier produs în județul Vaslui. Alături de el în autoturism a fost găsit rănit, în șoc hipotermic, fratele său, un băiat de 16 ani.

Adolescentul care a supraviețuit nu a putut indica unde se află, însă a fost localizat de echipajele de intervenție după telefonul mobil, potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță al Județului Vaslui.

Două echipaje de intervenție din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Serviciul de Ambulanță au fost dirijate luni dimineață într-un sat din comuna Pădureni, județul Vaslui, acolo unde s-a produs un accident rutier în care au fost implicați doi frați, de 16, respectiv 17 ani.

Aceștia au plecat de acasă duminică seara, după ce fratele mai mare s-a urcat la volanul mașinii fără știrea părinților. Cea care a sesizat autoritățile a fost mama adolescenților. Femeia a fost sunată de fiul mai mic, care i-a spus că a fost implicat într-un accident, fără a putea indica localitatea unde se află.

„Au fost localizați după telefonul mobil. La sosirea echipajelor de intervenție, tânărul de 17 ani a fost găsit decedat. Victima în vârstă de 16 ani era conștientă. A fost transportată la spitalul din Huși pentru investigații suplimentare”,

a precizat medicul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Vaslui.
Exit mobile version