Sorin Oprescu internat la ”Matei Balș”. Fostul primar al Capitalei are Covid-19

foto businessmagazin.ro

Sorin Oprescu este internat la Institutul „Matei Balş” din București, fiind diagnosticat cu coronavirus. „Starea sa este bună”, a declarat pentru News.ro directorul medical al institutului, medicul Adrian Marinescu.

Iniţia, Sorin Oprescu a avut o răceală, după care testul a arătat că este infectat cu coronavirus.

Fostul primar, Sorin Oprescu, s-ar fi infectat chiar la Spitalul Municipal la scurt timp după deschiderea secţiei COVID-19.

Medicul Oprescu este monitorizat atent de colegii săi, el având şi diabet zaharat, hipertensiune arterială şi are montat un stent.

Sorin Oprescu, în vârstă de 69 de ani, era vaccinat anti-COVID, cu schema completă.

Viorica de la Clejani și Elena Merișoreanu sunt internate la Matei Balș

Interpreta de muzică populară Elena Merișoreanu a fost internată la institutul Matei Balș din București fiind bolnavă de Covid-19. Tot la Matei Balș este internată, cu același diagnostic și Viorica de la Clejani.

Cântăreața de muzică populară a declarat pentru un post de televiziune că este vaccinată cu ambele doze, și că boala a debutat cu simptome ușoare, care s-au agravat.

Viorica de la Clejani, în vârstă de 48 de ani, se află la Institutul Matei Balș. Starea ei de sănătate este una stabilă, dar gravă, după cum au anunțat sursele citate de Antena 3.


Exit mobile version