Scene șocante în Dolj. O fată în vârstă de 12 ani a ajuns la spital după ce a fost bătută de alți doi copii

bataie-Teasc

foto jurnalulolteniei.ro

O fată în vârstă de 12 ani, din comuna Teasc, judeţul Dolj, a ajuns la spital după ce a fost bătută de o adolescentă în vârstă de 17 ani şi de un băiat în vârstă de 9 ani, scrie realitatea.net.

În timp ce se afla la joacă fata în vârstă de 12 ani ar fi fost lovită în zona capului şi a spatelui potrivit poliţiştilor.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, joi, că poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni au fost sesizaţi, prin apel 112, miercuri seara, de o femeie de 47 ani, din comuna Teasc, satul Secui, despre faptul că fiica sa, în vârstă de 12 ani, ar fi fost victima unei agresiuni fizice.

Fata a fost trasportată la spital pentru efectuarea de investigaţii medicale.

„În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea situaţiei de fapt, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie, prin unitatea de parchet competentă”,

spun poliţiştii.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe. Ei continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs incidentul.

Exit mobile version