Restricții de trafic pe Autostrada Soarelui

Restrictii-de-trafic-pe-Autostrada-Soarelui

Sunt restricții de trafic pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers București-Constanța, a anunțat Centrul Infotrafic.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, pe autostrada A2 București – Constanța, la kilometrul 131 +780 de metri, este restricționată bandă nr. 2, pe ambele sensuri de mers, pentru executarea lucrărilor de reparații și înlocuire a rosturilor de dilatație la pasajul rutier.

Restricții de trafic pe Autostrada Soarelui

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că pe Autostrada A2 București – Constanța au fost impuse restricții de circulație la kilometrul 103, în zona localității Drajna, din județul Călărași. Pentru efectuarea de lucrări, traficul este oprit pe ambele sensuri de mers, pe prima bandă și pe cea de urgență, cu deviere pe a doua bandă, până la finalul lunii mai.

De asemenea, la kilometrul 18 sunt impuse alte restricții de trafic pentru „lucrări de reparație rosturi de dilatație la pod, pe sensul de mers București către Constanta, unde se restricționează banda numărul 1, circulația desfășurându-se pe banda 2, până la ora 20:00.

Se estimează finalizarea lucrărilor la finalul acestei luni.

Șoferilor li se recomandă să reducă viteza în zona lucrărilor, să circule cu atenție sporită, să se asigure foarte bine înaintea schimbării benzii și să evite manevrele riscante.

Exit mobile version