Restricții de circulație pe mai multe sectoare de drum de Zilele Craiovei

zilele-craiovei

foto primariacraiova.ro

Reprezentanții Primăriei Municipiului Craiova anunţă că, pentru desfășurarea manifestărilor dedicate Zilelor Craiovei, în perioada 26 mai-01 iunie, mai multe sectoare de drum din municipiul vor fi închise. 

Începând cu data de 26 mai, ora 22:00, până la data de 30 mai, ora 05:00, se va închide circulaţia rutieră pe următoarele străzi:

Începând cu data de 31 mai, ora 23:00, până la data de 1 iunie, ora 22:00, se va închide circulaţia rutieră pe str. A.I. Cuza, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Romul şi intersecţia cu str. Arieş.

„În situaţia în care autovehiculele staţionate în zona restricţionată obstrucţionează buna desfăşurare a manifestărilor, aceste autovehicule vor fi ridicate şi reamplasate în zonele aflate în imediata apropiere.

Accesul în zona restricţionată va fi permis pentru autovehiculele cu regim de circulaţie prioritară, pentru autovehiculele care deţin un tichet de acces valabil, pentru riveranii care nu au alt acces către proprietate, precum și pentru vehiculele care transportă persoane cu dizabilități”,

se arată în comunicatul de presă remis de Primăria Craiova.
Exit mobile version