Raed Arafat a făcut anunțul despre război: Ne vizează pe toţi

raed-arafat

foto cancan.ro

Majoritatea oamenilor sunt îngrijorați de un posibil război între Rusia și România, Șeful DSU, Raed Arafat, a explicat că ar trebui să avem acasă stocurile obișnuite pentru dezastre naturale, precum cutremurele.

Întrebat de un jurnalist de la Antena 3, dacă românii ar trebui să aibă pivniţele şi beciurile pregătite pentru un posibil război și ce ar trebui să conțină, Raed Arafat a răspuns:

„Deci nu are rost să inducem panică, nu are rost să punem oamenii să se panicheze, să meargă, cum s-a întâmplat în ultima perioadă, ba a venit știrea falsă cu benzina, după care s-a încercat cu uleiul, din fericire, nu s-a reușit, acolo explicațiile au venit foarte rapid și oamenii nu au căzut pradă acestei dezinformări.

Dar la acest moment, stocurile obișnuite, pe care noi le-am mai recomandat altădată, pentru dezastre naturale, astea rămân valabile – pentru cutremur, pentru una, pentru alta. Asta este ce a fost recomandat de noi pe tot parcursul anilor și rămâne recomandat mai departe.”

a declarat Raed Arafat.

Șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), spune că în prezent nu se pune problema unui război în România şi nu are sens că cădem pradă dezinformărilor.

Exit mobile version