Rabla pentru electrocasnice 2022. Etapa a doua. Când începe și care sunt criteriile

Rabla-electrocasnice

foto stirilekanald.ro

Administraţia Fondului pentru Mediu organizează, începând de luni, 21 noiembrie 2022, ora 10:00, o nouă sesiune pentru Programul naţional de înlocuire a echipamentelor electrice şi electronice uzate. Persoanele fizice vor avea la dispoziţie 5 zile în vederea înscrierii în program prin crearea contului de utilizator în aplicaţia informatică.

Bugetul total alocat pentru cea de-a doua ediţie a Programului „Rabla pentru Electrocasnice” este de 50 de milioane de lei.

Conform unui comunicat al AFM, persoanele fizice vor avea la dispoziţie 5 zile în vederea înscrierii în program prin crearea contului de utilizator în aplicaţia informatică.

După înscrierea solicitanţilor prin crearea conturilor de utilizator, demarează etapele de selecţie, în aplicaţia informatică, a voucherelor aferente echipamentelor incluse în program.

Calendarul de desfăşurare a programului pentru această sesiune este următorul: 

Bugetul alocat pentru cea de-a doua ediţie a Programului Rabla pentru Electrocasnice este de 50 de milioane de lei, divizat pentru fiecare etapă în parte.  

AFM anunţă că voucherul este nominal şi netransmisibil şi nu poate fi utilizat decât de persoana căreia i-a fost emis, în urma înscrierii în aplicaţia informatică. 

Exit mobile version