Protest pentru cazul Caracal. Oamenii cer ca autoritățile să continue căutările celor două fete

protest-Caracal

foto cancan.ro

Un protest a avut loc la Caracal, sâmbătă, 25 iunie, pentru Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, tinerele dispărute în 2019, după ce, recent, procurorii au cerut o pedeapsă de 30 de ani de închisoare pentru Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat că le-ar fi răpit, sechestrat, violat și ucis.

Oamenii cred că cele două fete sunt în viață, iar prin condamnare autoritățile vor să bage dosarul la sertar.

Localnicii au venit cu pozele celor două tinere, pancarte și steaguri în fața sediului de poliție din Caracal. Protestul a fost unul pașnic, iar printre participanți s-au aflat și rudele îndurerate care de aproape 3 ani își caută dreptatea.

Familiile sunt convinse că cele două fete sunt în viață și cer autorităților să continue căutările. Rudele nu cred în rechizitoriul procurorilor şi spun că astfel de tragedii s-ar putea repeta în orice moment.

Alexandra Măceşanu avea 15 ani, iar Luiza Melencu 18 ani, în 2019, când au dispărut din Caracal, iar Gheorghe Dincă, cel care le-a luat cu mașina la autostop a fost principalul suspect. El a fost acuzat ca le-a sechestrat şi le-a dus în casa lui, unde le-a violat şi apoi le-a ucis. Bărbatul a recunoscut faptele și a declarat că a ars cadavrele într-un butoi.

Exit mobile version