Profesor de sport acuzat că a agresat sexual câteva eleve

profesor de sport

foto: rador.ro

Un profesor de sport, care activa și în arbitraj, va fi judecat pentru apucăturile cu iz pervers, fiind acuzat de agresiune sexuală împotriva unor eleve.

Procurorii de la Parchetul Piatra Neamţ au finalizat urmărirea penală şi au dispus trimiterea în judecată a lui Ş.T., în vârstă de 28 de ani, profesor de sport şi arbitru de fotbal, care este acuzat de folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual şi agresiune sexuală.

Din ancheta efectuată, a rezultat că cel în cauză a avut un comportament deviant faţă de mai multe eleve de la clasele unde preda, faptele petrecându-se timp de mai multe luni. Victimele acestuia au vârste cuprinse între 7 şi 12 ani.

„Un bărbat, în vârstă de 28 ani, din oraşul Roznov, ar fi transmis prin intermediul unei reţele de socializare unor minore, mai multe mesaje cu conotaţii sexuale.

Persoana în cauză, în calitate de profesor de educaţie fizică şi sport, la o unitate şcolară, ar fi manifestat un comportament neadecvat cu tentă sexuală, faţă de mai multe eleve minore“,

a declarat Georgiana Moşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Exit mobile version