Primăria Olguței Vasilescu a fost amendată de polițiști, după ce pe străzile din Craiova a fost haos

primaria-craiova

foto cvlpress.ro

Primăria municipiului Craiova şi societăţile comerciale Erpia şi Domarcons, care administrează primul tronson din drumul judeţean 552 Craiova – Cetate din Dolj (Craiova-Bucovăţ – Râpa Roşie), aflat în reabilitare, au fost, miercuri, amendate de poliţie cu câte 7.000 lei pentru că nu au intervenit pentru curăţarea poleiului, anunță Agerpres.

Pe drumurile publice din judeţ au fost sesizate, miercuri, 10 evenimente rutiere, din care 8 au fost soldate doar cu pagube materiale, iar în două situaţii au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, potrivit IPJ Dolj.

„Poliţiştii doljeni au aplicat 3 sancţiuni contravenţionale administratorilor drumurilor publice, cu amendă în valoare totală de 21.750 de lei”,

informează IPJ Dolj.

Din cauza poleiului, pe străzile din Craiova a fost haos în prima parte a zilei, când s-au format ambuteiaje şi au fost înregistrate mai multe accidente. Două tinere care se aflau în staţia de tramvai de la Hanul Craioviţa au fost lovite de un autoturism scăpat de sub control.

Exit mobile version