Oamenii, speriați de „fenomenul” apărut pe cerul Craiovei

foto b1tv.ro

Un „fenomen” neobișnuit apărut pe cer a băgat spaima în locuitorii Craiovei. Aceștia se tem că s-ar putea îmbolnăvi și că viața lor ar putea fi pusă în pericol din cauza fenomenului, informează antena3 CNN.

Locuitorii Craiovei își fac griji că sănătatea și chiar viața lor este pusă în pericol din cauza unui „fenomen” incredibil apărut pe cer. Fotografiile realizate de un cetățean au devenit virale pe rețelele de socializare.

Oamenii, speriați de „fenomenul” apărut pe cerul Craiovei

Este vorba despre un nor gros de praf fin de cărbune care, potrivit localnicilor, ar proveni de la niște furnale care aparțin complexului Electrocentrale Craiova SA. Persoana care a făcut publice imaginile devenite virale a scris în descrierea postării că sănătatea lor este pusă în pericol din cauza prafului.

„Așa arată acum Craiova îngropată sub praful fin de cărbune. Praful te face sa tușești, te trimite la spital si mai departe, în pământ. Am fost în vizită la CET Craiova acum ceva timp”

„Din spusele directorului e nevoie de investiții de minim 2 milioane de euro prin care scăpările tehnologice sa fie reparate. Găurile prin care iese praful trebuiesc astupate, în primă fază. Mai sunt și bătăturile unde praful e depozitat și neumectat”, 

a scris cetățeanul în descrierea postării de pe Facebook.
Exit mobile version