O mamă și cei șapte copii ai săi, intoxicaţi cu substanţă de uz veterinar

ambulanta-medic

foto realitatea.net

O mamă și cei șapte copii ai săi au fost transportați vineri, 5 ianuarie, de urgență la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare, după ce s-au intoxicat prin aplicarea externă a unei substanțe de uz veterinar, scrie Agerpres.

În urma incidentului, mama, în vârstă de 37 de ani, și unul dintre copii săi, în vârstă de 11 ani, au fost internați pe secția Terapie Intensivă.

O mamă și cei șapte copii ai săi, intoxicaţi cu substanţă de uz veterinar

Doi copii, de 9 și 15 ani au fost internați pe secția Pediatrie, iar ceilalți patru copii, cu vârste de 5 ani, 7 ani și două gemene de 3 ani au fost transferați la Pediatrie Cluj-Napoca.

„Azi, 5 ianuarie, s-au prezentat la UPU, intoxicaţi cu o substanţă de uz veterinar prin aplicare externă, o mamă cu 7 copii din mediul rural. După acordarea intervenţiilor de urgenţă, mama în vârsta de 37 ani şi un copil de 11 ani au fost internaţi pe secţia Terapie Intensivă, doi copii în vârstă de 9 şi 15 ani au fost internaţi pe secţia Pediatrie şi patru copii cu vârste de 5 ani, 7 ani şi două gemene de 3 ani au fost transferate la Pediatrie Cluj-Napoca”,

au transmis reprezentanții spitalului.

Medicii monitorizează starea pacienților, iar detalii despre substanța implicată nu au fost încă dezvăluite.

Exit mobile version