O femeie a scăpat ca prin minune după un accident pe centura din Craiova

accident-Centura-Craiova

foto: Infotrafic Craiova și Dolj

O femeie a scăpat în mod miraculos cu viaţă după ce a fost implicată într-un acident groaznic în care mașina Logan pe care o conducea a fost strivită de două TIR-uri, pe centura din Craiova.

Cumplitul accident s-a produs pe DN 65F, respectiv pe Centura de Nord din Craiova, acolo unde un autoturism marca Dacia Logan, condus de o femeie, a fost spulberat din spate de un TIR.

Mai mult, după primul impact, Loganul a fost proiectat într-un alt TIR, astfel că a fost lovit şi în partea din faţă.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat că, pe Centura de Nord a Craiovei, un TIR, condus de un bărbat, cetăţean ucrainian, a intrat în coliziune cu un autoturism, care circula în faţa sa, condus de o femeie, şi care, în urma impactului a fost proiectat către înainte, într-un alt TIR.

În urma evenimentului rutier, conducătoarea autoturismului a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Exit mobile version